4. BAŞAKŞEHİR ÇOCUK MARATONU’NDA 4 BİN 500 ÇOCUK TER DÖKTÜ

4. BAŞAKŞEHİR ÇOCUK MARATONU’NDA 4 BİN 500 ÇOCUK TER DÖKTÜ

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Başakşehir Çocuk Maratonu’na 4 bin 500 çocuk katıldı. Spor kültürünün gelişmesi amacıyla düzenlenen organizasyonda çocuklar, el ele hep birlikte koştu. Özel çocukların da katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

“Hoş geldin şampiyon”

Maratonda 7 ve daha küçük yaş grupları anne ve babalarıyla birlikte 300 metre koşusuna katıldı. 8-13 yaş grupları ise bireysel olarak 900 metre uzunluğundaki parkurda ter döktü. Finiş çizgisinde koşuya katılan her çocuk “hoş geldin şampiyon” denilerek karşılandı. Çocuk maratonunda eğlence bir an olsun eksilmedi.

Tüm çocuklara madalya verildi

Yarışmalara katılan her çocuğa bitiş çizgisinde madalya ve sertifika verildi. Ayrıca tüm katılımcılara Başakşehir Belediyesi’nin stantlarında pamuk şeker, patlamış mısır ve meyve ikramı yapıldı, çeşitli hediyeler verildi. Etkinlikte eğlenceli sahne programları da düzenlendi. Alanda kurulan sahnede sihirbaz, jonglör ve Başakgiller gösteri yaptı.

bs9yybcnzskpdfqthxm3jeol.jpg

9zovidves14Itdyqklyhe5rj.jpg

ss75mkh6cxcauyq9y4v3kj8z.jpg

k8l9k1ebps6uidjqynojasfm.jpg

tj3ko4aivfsr8clvtrmbo6eq.jpg

9uyuso5cmral0bj7lfdyfIsg.jpg

jzqykmgs3tlh9fnakiwroveI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.