AACHEN BELEDİYE BAŞKANI SİBYLLE KEUPEN VE EKİBİ SARIYER’DE AĞIRLANDI

AACHEN BELEDİYE BAŞKANI SİBYLLE KEUPEN VE EKİBİ SARIYER’DE AĞIRLANDI

Sarıyer’in on yıl önce kardeş şehir protokolü imzaladığı Almanya Aachen kentinin adı Haydar Aliyev Caddesi, Hacıosman Bayırı Caddesi ve Çayırbaşı Caddeleri’nin kesiştiği alana verildi. Meydan açılışı için Türkiye’ye gelen Almanya Aachen Belediye Başkanı Sibylle Keupen ve ekibi Sarıyer’de ağırlandı.

Almanya’nın Aachen kentinde Sarıyer Meydanı açılışına katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’de de Kefeliköy-Aachen Meydanı açılışının yapılacağını geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. İki kardeş şehir için 10. yılda atılan bu adımlar doğrultusunda Almanya Aachen Belediye Başkanı Sibylle Keupen ve ekibi Sarıyer’e geldi. Açılışın yapılacağı günün öncesinde Sarıyer’i gezen ekip; Sarıyer Belediyesi’nin Breeam Sertifikalı Ana Hizmet Binası’nı ziyaret etti. Binanın yapılma aşaması ve şu ana kadar yapılan tasarruflar detayları ile misafirlere anlatıldı. Belediye binasında yapılan teknik gezinin ardından ekip, toplantı salonunda sunumlarla bilgi alışverişinde bulundu. İklim Eylem Planı’nın anlatıldığı buluşmanın sonrasında Almanya Başkonsolosluğu ziyaret edildi. Günün sonunda ise Sarıyer Akademi’de Vizyon 2033 Toplantısı gerçekleştirildi.

d7bwngdscorquimf25amtzya.jpg

xbbwxvdzq3uyld8ysafvnuc6.jpg

gtbsh4nze5wgkltowe8ybd9v.jpg

5drcoldxsstrjfj7e1ltkg0b.jpg

3g0ek5h8de9jkjwynsoum6zc.jpg

8rlkuzgfvvfiwqmpynlck74I.jpg

of9x4nqx7jIh2oem1qtdgpy6.jpg

kzujymuwnqa0obwxsli3vtmv.jpg

br3jisnxu2zdmkm6thh8p1ov.jpg

1fcwtpxurvvgxojz0dqc35uy.jpg

3uIl4yh0nhgzrobvsbpjtw9m.jpg

8gvhvx4re9ldfilq3a2k65j7.jpg

x8lnmkqr2vhcwz6yyrpIjifq.jpg

equwafx5lnsprymxk08vI6oe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.