“AKILLI ŞEHİRCİLİKTE EN BÜYÜK SERMAYEMİZ GENÇLERİMİZ”

“AKILLI ŞEHİRCİLİKTE EN BÜYÜK SERMAYEMİZ GENÇLERİMİZ”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler çerçevesinde okulları gezmeye devam ediyor. Başakşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşan Başkan Kartoğlu, yoğun ilgiyle karşılandı. Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, teknoloji yatırımlarıyla her geçen gün sınırları zorladıklarını belirtti.

“En büyük gücümüz sizlersiniz”

Akıllı şehircilik alanında gençlerin fikirlerine ve çalışmalarına güvendiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Belediyesi olarak her alanda teknoloji yatırımlarımızı güçlendirerek devam diyoruz. Özellikle akıllı şehircilik alanında Avrupa İnovasyon Başkenti Yarışması’nda önemli bir yol kat ettik. Hedefimiz Başakşehir’i bu alanda da öncü yapmak. Tabii burada en büyük gücümüz sizlersiniz. Akıllı şehircilikte en büyük sermayemiz gençlerimiz. Gençlerimiz sayesinde bunu da başaracağımıza inanıyorum.” diye konuştu

w5obxzuhul4ivlyg6pa81evq.jpg

Id1og0l6lv4fnxm9cibwsnre.jpg

yr2ptIcrqqnbbvxchujmlx5z.jpg

y6armxt3wsgI7geuyjhwqsdk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.