BAKMER AİLE SÖYLEŞİLERİ’NDE DERS NİTELİĞİNDE EĞİTİM

BAKMER AİLE SÖYLEŞİLERİ’NDE DERS NİTELİĞİNDE EĞİTİM

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER), ilçe sakinlerini bilinçlendirmeye yönelik programlarına doludizgin devam ediyor. BAKMER Aile Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan oldu. Başakşehirli ailelerle bir araya gelen Aslanhan, “Ailede Babanın Rolü”  konusunda ders niteliğinde söyleşi gerçekleştirdi. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’ndeki söyleşiyi Başakşehirli aileler yoğun katılım gösterdi. 

“Gelişimleri için çocuklarınızla sohbet edin”

Babanın aile içerisindeki rolü, tutumu ve davranışlarının aile yapısını da büyük ölçüde etkilediğini söyleyen Aslanhan, “Çocuklar babalarına çok düşkündür. Babalarıyla kitap okumaktan zevk duyarlar. Çocuklarınızı bunlardan mahrum bırakmayın. Babanın ilgilendiği çocukların dil ve kelime haznesi çok daha yüksek oluyor. Babanın konuştuğu çocukların dil gelişimi, diğer çocuklardan da üst seviyede oluyor. Lütfen çocuklarınızla konuşun çünkü çocuklarınız sizi dinler. Kim çocuğunla sohbet ediyorsa o çocuğun gelişimi de çok daha sağlıklı olur. Çocuklarınızla geçirdiğiniz zamanlar en kıymetli zamanlardır.” şeklinde konuştu.

hd4yt7bjdlpvIb6cfhuwkryg.jpg

bs5nogi7rjuezlja6ywa3nf9.jpg

z0bjakqnx4mzktIo2ue1llhv.jpg

rzidnwekyxpam5m8acurnbeh.jpg

trgbqaed67sxtzlocpcveuyg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.