BAKMER’Lİ KADINLARIN EL EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

BAKMER’Lİ KADINLARIN EL EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Başakşehir Belediyesi’ne bağlı Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) üyesi kadınların yıl boyunca ürettikleri el emeği göz nuru eserler, Başakşehir Belediyesi’nde düzenlenen sergiyle görücüye çıktı. “Başaklar ve Gelincikler” temasıyla hazırlanan serginin açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve eşi Kübra Kartoğlu’nun yanı sıra Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve eşi Nihal Turan, belediye meclis üyeleri ve BAKMER üyesi kadınlar katıldı.

Başakşehirli kadınların emek vererek ürettiği eserleri görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “Serginin hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise kıymetli hanımefendilere ediyorum. Çünkü yıl içerisinde ciddi manada emek sarf ettiniz ve gayret ettiniz. Burada çok güzel eserleriniz yer alıyor. İnşallah bundan sonra da böyle güzel eserlerle yeniden buluşacağız.” diye konuştu.

Konuşmaların ve hediye takdiminin ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergiyi gezerek eserleri inceleyen Başkan Kartoğlu, Başakşehirli kadınları tebrik etti. Sergide bin sekiz yüze yakın BAKMER’li kursiyerin resim, ahşap boyama, makrome gibi 19 branşta ürettiği eserler 18 Mayıs Perşembe gününe kadar görülebilir.

9snuas1ueIkhwxozbqgzrefn.jpg

mxlkjtoym3xcgzevlup7ps6f.jpg

tt1gkeordgzbwowy9zsqudj8.jpg

dsmfp0ao8vqIpfbkbm3xz7wn.jpg

a4jqoxi3zn7ggfw0vhzn2chl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.