BAŞAKŞEHİR 8. SPOR LİGİ'NDE GÖRKEMLİ FİNAL

BAŞAKŞEHİR 8. SPOR LİGİ'NDE GÖRKEMLİ FİNAL

Başakşehir Belediyesi Spor Parkları’nda eğitim gören minik sporcuların mücadele ettiği 8. Spor Ligi Yiğit Demirel Sezonu, Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadyumu’nda gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi. Programa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra genç sporcuların aileleri de katıldı. Başakşehirli çocuklara sporu sevdirmek ve aralarındaki kardeşlik duygularını pekiştirilmek amacıyla yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrenciler madalya ve kupalarına kavuştu.

“Kardeşlik bağlarını güçlendiriyoruz”

Başakşehir Spor Parkları arasında bu yıl sekizincisi düzenlenen Spor Ligi’nde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Spor eğitimi verdiğimiz Başakşehirli çocuklarımızı, 2014’ten bu yana turnuvalarda bir araya getiriyoruz. Hem yarışma kültürü kazanmalarını, hem de arkadaşlık ve kardeşlik bağlarının güçlenmesini sağlıyoruz. Yıl boyu devam eden turnuvalarda çocuklarımız, aldıkları eğitimleri müsabaka ortamında gösterme fırsatı buldu.” şeklinde konuştu.

“Genç yetenekleri keşfediyoruz”

Spor Ligi’nde mücadele eden ve final heyecanı yaşayan 2 bin sporcunun kupa ve madalyalarına kavuştuğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “Sadece dereceye girenler değil, turnuvalarımızda yer alan tüm çocuklarımız, bizlerin gözünde şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Çocuklarımıza yarışma ve rekabetin heyecanının yanında paylaşma ve dostluğun sevincini de yaşatıyoruz. Spor parklarımızda genç yetenekleri keşfediyoruz. Geleceğin yıldızlarını ve şampiyon sporcularını çekirdekten yetiştiriyoruz. Kendine güvenen, çevresine saygılı ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

458qlwpmnaewubfvohr2nfh3.jpg

42xkzesgtIszilvlbyuarh91.jpg

suhvxmxIyhtk8ak1ujegno7o.jpg

pthcdosqaw7fmtulympgykvh.jpg

dreh2xdj0tb7zj1cse59ouxa.jpg

jzw0n8gwaivmgxxrs7nsqahq.jpg

fkwzihrgw1lngf6moc7xdsva.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.