BAŞAKŞEHİR ANADOLU LİSESİ BAŞKAN KARTOĞLU’NU AĞIRLADI

BAŞAKŞEHİR ANADOLU LİSESİ BAŞKAN KARTOĞLU’NU AĞIRLADI

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yoğun programına rağmen Başakşehirli gençlerle buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Her hafta farklı okulları ziyaret eden Başkan Kartoğlu’nun bu haftaki durağı Başakşehir Anadolu Lisesi oldu. “Seninle Başardık”söyleşilerinde gençlerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, iş hayatı ve meslek seçimleri hakkında ipuçları verdi. Gençler, Kartoğlu’nu dinlemek için okulun konferans salonunu doldurdu.

“Üniversite sınavlarına girmeden meslekler hakkında bilginiz olsun”

Başakşehirli gençlerin kariyer, staj ve eğitim gibi konularda talepleri olduğuna işaret eden Başkan Kartoğlu, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği yaparak sizlerin dilediğiniz mesleklerle alakalı staj yapabileceğiniz bir projemiz var. Örneğin avukat olmak istiyorsunuz. Biz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak çalışma yapıp hukuk büroları ayarlıyoruz. Oralara gidip bir hafta boyunca avukatlar nasıl çalışır görebiliyorsunuz. Eğer ilgileniyorsanız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle görüşün. Daha üniversite sınavlarına girmeden mesleklerle ilgili kararlarınız oluşsun.” diye konuştu. 

“BÜTEF’e bekliyoruz”

Kariyer Günleri ile gençleri bilinçlendirdikleri söyleyen Kartoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Belediyemizde her hafta bir okulumuzu misafir ediyoruz. Mesleğinde önemli insanlar geliyor ve öğrencilerle buluşturuyoruz. Aynı zamanda BÜTEF fuarımız ramazan ayından hemen sonra Kent Meydanımızda olacak. Üniversitelerin tamamını fuara davet edeceğiz. Sizin orada onları tanıma fırsatınız olacak. Üniversiteleri değerlendirebileceksiniz ve ona göre kararınızı verebileceksiniz. Bunun için lütfen takipçi olun. BÜTEF’i mutlaka ziyaret edin.”

wxillndygyhzq4kqfphzautr.jpg

qsak7lx9ethcoIqwnf1y2bbj.jpg

3qk2mdlw50ylehtupaivofr7.jpg

jutwbfoqhz6hc2dpw4exvydx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.