BAŞAKŞEHİR BELEDIYESİ’NDEN TV100’ÜN KAMPANYASINA DESTEK

BAŞAKŞEHİR BELEDIYESİ’NDEN TV100’ÜN KAMPANYASINA DESTEK

Başakşehir Belediyesi, hizmet ve projeleriyle öncü olduğu kadar, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de örnek olmaya devam ediyor. TV100’ün başlattığı ve Türk Kızılay’ın desteğiyle sürdürülen “Kan Ver Türkiye’m” kampanyasına bir destek de Başakşehir Belediyesi’nden geldi. Belediye önünde kurulan kan bağışı aracı ile gönüllü vatandaşların kan vermeleri sağlandı. Ayrıca belediye personeli de kampanyaya katılarak kan verdi. Başakşehir Belediyesi’nin hayati önem taşıyan kan bağışı kampanyasına verdiği destek takdir topladı. 

“Düzenli olarak kan veriyorum”

Düzenli kan vermenin önemine dikkat çeken Özlem Küçük, “İnsanlara yardım etmeyi çok seviyorum. O yüzden kan bağışı yapmak istiyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Düzenli olarak kan veriyorum. Bu kan verme kampanyasına destek verdiği için Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim.” dedi.

“Bir insana hayat vermiş oluyoruz”

Yusuf Akdi de Başakşehir Belediyesi’nin kan bağışı kampanyasına verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu ifade etti. Arkadaşıyla birlikte bağışta bulunmaya geldiklerini belirten Akdi, “ Gördüğümüz her Kızılay aracında kan veriyoruz. Hem sağlığımıza iyi geliyor, hem de insanlara yardım ediyoruz. Kan verdiğimiz zaman bir insana hayat vermiş oluyoruz.” diye konuştu. 

jvpiygda2jexw5rfcetuauqd.jpg

fIxei0jrhztgoxvuy4wzmlpv.jpg

wf1vhfmsIorrgzvahtq2bmju.jpg

xfnw578ll1uascdqeagbIowr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.