BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Öğretmen Gelişim Akademisi’ndeki eğitimlerini tamamlayan öğretmenler sertifikalarını törenle aldı. Çocuklarla felsefe, hikâye anlatıcılığı, drama, eğitimde oyun, oyun tasarımı ve oyunlaştırma başlıklarındaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 30 öğretmenin mezuniyet heyecanına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da ortak oldu.

Öğretmenleri tebrik eden Başkan Kartoğlu, “Kutsal bir mesleğiniz var. Sizleri Başakşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kapımız sizlere sonuna kadar açık. Belediye binamızı sadece hizmet olarak tasarlamadık; burası aynı zamanda bir yaşam alanı. Buradan sonuna kadar istifade etmenizi isterim. Almış olduğunuz eğitimlerin kişisel gelişiminize katkı sağlayacağına inanıyorum. Sizlere her alanda destek vermeye, yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.

a8okms7yr6hfjph3vbcnfqlv.jpg

hil1enonkpvrbftpIxb8soyv.jpg

51guduwrt2lqnx9s7vkjy4cr.jpg

mt4xzy6dIxvkjf19v2ouhhnb.jpg

wxuhnf7eysyrmu9dljqzs4bg.jpg

rdlclgrjuhkqefa63ommonfv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.