BAŞAKŞEHİR’DE 5 BİN GENÇ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

BAŞAKŞEHİR’DE 5 BİN GENÇ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA Başakşehir Temsilciliği tarafından düzenlenen Şehitler İçin Şehadet Yürüyüşü’ne 5 bin genç katıldı. Başakşehir Anadolu Lisesi’nden başlayan yürüyüş, Sular Vadisi’ndeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda son buldu. Yürüyüş boyunca gençler, hep bir ağızdan “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sloganları atarak, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Mehmetçikleri dualarla yâd etti. Yürüyüşe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun ve TÜGVA Başakşehir Temsilcisi Furkan Yüksel de katıldı.  

“Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”

Başakşehir gençliğinin devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerimizi dualarla yâd ediyoruz. Devletimiz terör örgütleriyle mücadelesine ara vermeden devam edecektir. Başakşehirli gençlerimizle anlamlı bir yürüyüşte bir araya geldik. Gür bir sesle haykırıyoruz; ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ diyoruz. Vatanımızın her karış toprağında birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Aynı zaman da Filistin’de yaşanan katliamları da görmezden gelmiyoruz. Filistin, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir. Filistinli her bir kardeşimize Başakşehir’den selam gönderiyoruz.” şeklinde konuştu.

pzqvhqiIdrw0v3awdohex1gf.jpg

fndhwo5wrajtcs1ovkxn3b84.jpg

lypubauep1cnwj9tb4vsqzyr.jpg

nwuvhoeaittnf7yjdhweslp6.jpg

vedkwqfo7ttb0bggx3vyusqu.jpg

5srlh3jdhbzz7ambgcegdvuk.jpg

yppliowajIqef82bfh3gsxm4.jpg

rypsggzoxcxqivkhwuvtkcdy.jpg

c8kyptrr1mmbsf0auchxvejk.jpg

bIyvexpqihdfx2reh9oqj8nv.jpg

iptalremjfInlouvgo6smchp.jpg

rycmdiussna9zxkxdv1qtlog.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.