BAŞAKŞEHİR’DE AHMET BALAMİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

BAŞAKŞEHİR’DE AHMET BALAMİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Kültür sanat, spor ve teknoloji yatırımlarıyla yerel yönetimlere örnek ve öncü olan Başakşehir Belediyesi, sağlık alanındaki liderliğini de açık ara sürdürüyor. Yeni yatırımlarla sağlık altyapısı sürekli güçlenen Başakşehir’de aile sağlığı merkezlerine yenileri ekleniyor. Güvercintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahmet Balamir Aile Sağlığı Merkezi, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.

“Sağlık altyapımızı her geçen gün güçlendiriyoruz”

Sağlığın şehri Başakşehri’de yatırım halkalarına bir yenisini daha ilave ettiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Tarihten gelen sağlığın merkezi olma geleneğimizi, Türkiye Yüzyılı’nda da kararlı ve emin adımlarla sürdürüyoruz. Yeni aile sağlığı merkezlerimizle sağlık altyapımızı her geçen gün güçlendiriyoruz. Bugün sağlık yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmete aldığımız Ahmet Balamir Aile Sağlığı Merkezimiz şehrimize ve komşularımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Birinci basamak sağlık hizmetleri verilecek

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile sağlığın merkezi haline gelen Başakşehir'de hizmet kalitesini diama bir üst seviyeye çıkardıklarını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Belediyesi olarak en büyük zenginlik sağlığımız için imkânlarımızı seferber ediyor, gerekli tüm adımları atıyoruz. Ahmet Balamir Aile Sağlığı Merkezi’nde muayene odalarının yanında aşı - bebek izleme, gebe izleme, emzirme ve aile planlama odaları yer alıyor. Başakşehirli komşularımız, hastaneye gitmeden, birinci basamak sağlık hizmetlerinden kolayca faydalanabilecek.” şeklinde konuştu.

Törende konuşan hayırsever iş insanı Ahmet Balamir de toplum sağlığının önemine işaret etti. Balamir, “Ülkemizin sağlık yatırımlarına bir nebze de katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Her şeyin başı sağlık diyoruz. Ülkemize nice yatırımlar kazandırmak ümidiyle.” değerlendirmesinde bulundu.

2nshIdiqlsq76oxh1mfawtke.jpg

wy6xlxd7dt9arh2wvqson543.jpg

zr9xyc4vlrbwmqb5ht0auiea.jpg

xga30sIpv4msv1bq9hzpqlyz.jpg

w2avcztmf9Iquxyzmjl0ytpp.jpg

ag6tqhjdsjkaeymrt2wcipb5.jpg

rmwkbj9y6cI2nvvfudcwzqel.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.