BAŞAKŞEHİR’DE AYŞE DAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BAŞAKŞEHİR’DE AYŞE DAĞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelindeki sağlık yatırımlarına yenilerini ekliyor. Başakşehir Mahallesi’nde yapımına başlanan ve kısa süre içerisinde tamamlanan Ayşe Dağ Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Başakşehirlilerin katılımıyla yapıldı.

Birinci basamak sağlık hizmetleri

Sağlığın şehri Başakşehir’de yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile sağlığın merkezi haline dönüşen ilçemize bir sağlık yatırımı daha kazandırdık. Acil müdahale odası, aşı ve bebek izleme, gebe izleme ve aile planlama ile muayene odalarıyla komşularımız hastaneye gitmeden birinci basamak sağlık hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabilecek.” diye konuştu.

Sağlıkta marka şehir

Yapılan yeni yatırımlarla Başakşehir’in sağlık altyapısını güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehir’imizin tarihten gelen sağlığın merkezi olma geleneğini Türkiye Yüzyılı’nda da kararlılıkla sürdürüyoruz. Üretim mekanizmamızı her zaman diri tutuyoruz. Yenilikleri şehrimize kazandırarak sağlık altyapımızı daha ulaşılabilir ve konforlu hale getiriyoruz.” dedi.

qiwdzx8gfm76kzpv0b5eowd3.jpg

mthpdca60lb3sme7lk4zIf5q.jpg

censtfghxrotamzure1jwqjm.jpg

epgxhbyaaspw4nqbtfoqyorw.jpg

rlskecmd6l1u0o4ev8ckanfj.jpg

Iv4hg9as3l0rjzwq8xx5ujb1.jpg

wu81rjz4bcckltkfm0ynjxxe.jpg

jc27ug1do4heyaifrlysbbqs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.