BAŞAKŞEHİR’DE CUMHURİYET’İN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

BAŞAKŞEHİR’DE CUMHURİYET’İN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile yakılan cumhuriyet meşalesi 100’üncü yaşına girdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Başakşehir’de çeşitli etkinlerle kutlandı. Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak düzenlenen etkinlikler, Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Ek Hizmet Binası’ndaki tebriklerin kabul edilmesi ile başladı. Gün boyu devam eden etkinliklere Başakşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Coşku ve heyecan bir an olsun eksilmedi

Bahçeşehir Atatürk Anıtı’nda devam eden etkinliklere Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende öğrenciler, şiirler okudu ve gösteriler gerçekleştirdi.

Başakşehir İstanbul Teknik Üniversitesi İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri koro halinde marşlar okudu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen “100. Yılında Cumhuriyet” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Başkan Kartoğlu’nun elinden aldı. Kutlamalarda coşku ve heyecan bir an olsun eksilmedi.

100’üncü yıl coşkusu Başakşehir’i sardı

Havanın kararmasıyla birlikte Bahçeşehir Ek Hizmet Binası önünde toplanan Başakşehirliler, marşlar ve meşaleler eşliğinde yürüyüşe başladı. Coşkuya evlerinin pencerelerinden eşlik eden Başakşehirliler, korteji alkışlar eşliğinde selamladı. Kortej yürüyüşüne Başkan Kartoğlu da katıldı.

 

pnopqtc4kygebbrltgzmvve1.jpg

phsubIusz9kc2hqf1bnqldwa.jpg

hvxb28jymfblwndpe3gzj4x9.jpg

vpx01yqfhgd6o7uy9wwIlbag.jpg

ortnrie9n7pcwduzhgkwfs4l.jpg

cdnk8uaI0ehwqvx5iubme4na.jpg

wihxbtf9nxszew0zujkmprdq.jpg

krzwn4clobq0bvjtxw1xseam.jpg

j7ern8skymaydj2gaIu3tnoe.jpg

ohntvdhvks4gbjw28f5tu0yx.jpg

th7mwxmutynosvznb60vkga2.jpg

hlca1zx8jq69msslzrer3uhc.jpg

lrItvmw4n78azncokaops2ul.jpg

fqjek7w8qzo9dsxaryc1ziua.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.