BAŞAKŞEHİR’DE DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

BAŞAKŞEHİR’DE DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Başakşehir Belediyesi, birbirinden farklı konseptlerle hazırladığı etikliklerle yaz aylarına damgasını vuracak. Her yaş grubundan Başakşehirlinin kendisini özel hissedeceği birbirinden güzel etkinlikler hazırlandı. Yazlık sinemalardan çocuk şenliklerine, sosyal ve kültürel etkinliklerden şehir dışı gezilere kadar eğlenceli faaliyetler, yaz boyunca Başakşehirlilerle buluşturulacak.

Tarihi mekânlar ziyaret edilecek

Başakşehirliler, kültür turlarıyla Bursa, Edirne ve Çanakkale’yi gezme fırsatı bulacak. Tarihi Yarımada’da yapılacak ziyaretlerle kültürel mirası yerinde görme imkânını yakalayacak. İstanbul’un eşsiz güzelliklerine ev sahipliği yapan Boğaz’da tekne turları yapılacak. Gençlere yönelik ise Topkapı Sarayı, Beylerbeyi Sarayı, Galata Kulesi, Rumeli Hisarı ve daha fazla durağın yer aldığı müze turları düzenlenecek.

Yıldızlar altında sinema ve konser

Sanatın şehri Başakşehir’de geleneksel hale gelen açık hava konserleri ve tiyatrolar da planlandı. Sevilen sanatçılar, Başakşehirli sanatseverlerle bir araya getirilecek. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açık hava sinema etkinlikleri de bu yaz kaldığı yerden devam edecek. 

Başakşehirli eğlenceye doyacak

Belli aralıklarla Başakşehir’in farklı noktalarında kurulacak Mobil Etkinlik Alanları’nda Başakşehirliler keyifli zaman geçirecek. Şehrin minik sakinlerine özel gezici çocuk etkinlikleri yapılacak. Başakşehirliler, Konu Komşu Pikniği ve Çaya Geldik etkinliklerinde yaz aylarının keyfini doyasıya çıkaracak. Yaz Etkinlikleri kapsamında BAKMER Bahçe Atölyeleri’nde ise Başakşehirli kadınlara yönelik çok sayıda eğitim verilecek.

Gençlere özel etkinlikler düzenlenecek

Başakşehir Yaz Akademisi’nde ise Başakşehirli gençlere yönelik birçok branşta eğitimler gerçekleştirilecek. Sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanacak gençler; Geleneksel İzcilik Kampı, Enez Gençlik Kampı ve Doğada 1 Gün etkinliklerinde doya doya eğlenecek.

owygtqwpcnt40j8e6s1asler.jpg

0rlyszc9kiuefvepxvqptc7I.jpg

y1rtek9ir7ltdkIbz8s3bpnj.jpg

lxtshgerkqurg2du1zfwbccv.jpg

0lydnw1x6flh7mvxoamIskak.jpg

kfirtx2hfh6doloa4axbkuzw.jpg

c2qbxzgxhuqnye3r7ietokvu.jpg

lzojrhadwqfwsbgdvuprbIu6.jpg

ecsrpI7eg9o2kdup5aqvmbgk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.