BAŞAKŞEHİR’DE KARDEŞ AİLELER GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

BAŞAKŞEHİR’DE KARDEŞ AİLELER GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Başakşehir Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere dokunmaya devam ediyor. Eşi vefat eden ya da eşinden ayrılan Başakşehirli kadınlar ve çocuklarını kardeş aile olarak sahiplenen Başakşehir Belediyesi, anlamlı bir programa daha ev sahipliği yaptı. 250 kardeş ailenin gönül sofrasında bir araya geldiği iftar programına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, eşi Kübra Kartoğlu ile birlikte katıldı. 

“Başakşehirli kadınlarımızın her zaman yanındayız”

Kardeş ailelerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Kartoğlu, davete icabet ettikleri için teşekkür etti. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini Başakşehir’de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “On bir ayın sultanı ramazan, bizler için müstesna bir zaman dilimi. Yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı bu ramazanda da sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Başakşehirli kadınlarımızın her zaman yanındayız. Kadın mutluysa aile de mutludur, şehir de mutludur. Kadın isterse yapamayacağı hiçbir şey yoktur.” dedi.

w8f6p9jsexi5waj3fzdg2v4x.jpg

m1bafjycq4vmsokejrz8d3z7.jpg

xI2y4p3n5hk0gz7bhawvuqlr.jpg

o8xauqf6u7nfjch2svw5robg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.