BAŞAKŞEHİR’DE KAYAŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

BAŞAKŞEHİR’DE KAYAŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan gençlik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nin ardından ilçenin ikinci gençlik merkezi Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı. Gençlerin yeni buluşma noktası olacak merkez uzay üssü gibi tasarlandı.

“Uzay üssü konseptinde”

Kayaşehir Millet Bahçesi’ndeki açılış töreninde konuklara hitap eden Başkan Kartoğlu, “Başakşehir’imizin ikinci gençlik merkezini, şehrimizin yeni merkezi Kayaşehir’de hizmete alıyoruz. Teknolojinin tüm imkânlarını gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Uzay üssü konseptinde hazırladığımız yeni gençlik mekânımızda, biri dijital iki kütüphanemiz, oyun kapsülü adını verdiğimiz ve gençlerimizin esporda yeteneklerini geliştirecekleri bilgisayar oyun alanımız bulunuyor.” diye konuştu.

“Gençler keyifli vakit geçirecek”

Kayaşehir Gençlik Merkezi’nin, Başakşehir gençliğinin yeni buluşma adresi olacağını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Gençlerimiz, merkezde keyifli vakit geçirecek. Böylece hem bedenlerini, hem zihinlerini dinlendirebilecekler.Konforlu bir alanda ders çalışmaları, eğlenceli vakit geçirmelerinin yanı sıra bu özel mekânda gençlerimizin potansiyellerini açığa çıkaracak ve yeni beceriler kazanmalarını da sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

fliubonrucwmokcd8aqge7kv.jpg

1Im9ycagru0ek2shz76x58oq.jpg

n2rmqdsmakx6stapxbtzwn5c.jpg

nymegs2hfxmpd9k06vi4ralp.jpg

z6qtsy5ny49wmgdpagexbqeu.jpg

ij5saqhdacspue9lz8bokdIt.jpg

vltto7ljmfq1zp8xmkuubay0.jpg

e5shkxbwpy3tagI4sme7zjqq.jpg

hzu1ompckqmodpy87l0Inenk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.