BAŞAKŞEHİR’DE KREŞ SAYISI ARTIYOR

BAŞAKŞEHİR’DE KREŞ SAYISI ARTIYOR

Başakşehir Belediyesi, çocukların okul öncesi eğitimlerine katkı sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kayabaşı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdülhamid Han Camii 4-6 Yaş Kreş’i, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve ilçe sakinlerinin katılımıyla hizmete açıldı.

“Çocuklarımız günlerini verimli geçirecek”

Başakşehirlilerin hayatına değer katacak yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Şehirlerimizin ruhu, milletimizin manevi bakımdan kalbi ve güven yuvası olan camilerimizin yakın çevresine kreş inşa etmeyi sürdürüyoruz. Abdülhamid Han Camii’nin hemen yanında inşa ettiğimiz kreşimizde 4 - 6 yaş arası çocuklarımıza eğitim verilecek. Çocuklarımız bu güzel mekânda arkadaşlık bağlarını güçlendirip, günlerini çok daha verimli bir şekilde geçirecek.” şeklinde konuştu.

“Camiler birlik ve beraberliğin teminatıdır”

Camilerin hayatın merkezinde olduğuna işaret eden Başkan Kartoğlu, “İslam beldeleri her zaman cami merkezli inşa edilmiş, camilerimiz toplumsal hayatın kalbi olmuştur. Camilerimiz, aynı zamanda birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizin de teminatıdır. Rabbim, bu güzel mekânların sayısını artırmayı bizlere nasip etsin.” dedi.

pbqokcs6ml3guyyx71g0zzne.jpg

rdi1tedrox0f8wk9bjgguspy.jpg

3c4xd12mnargvjbhqrwnucyt.jpg

ab6u1naqwgj5zodcmpckuvz9.jpg

gaxqubflofwa0g5vrt7cukm6.jpg

xczxrialwqpd5vnytfguj6kk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.