BAŞAKŞEHİR’DE “KUMPANYADA CURCUNA”YA BÜYÜK İLGİ

BAŞAKŞEHİR’DE “KUMPANYADA CURCUNA”YA BÜYÜK İLGİ

Başakşehir Tiyatro Akademisi bünyesinde sahneye taşınan ve usta tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz’ın yazıp yönettiği “Kumpanyada Curcuna”, Başakşehirli tiyatroseverlerle bir kez daha buluştu. Yeni bir yaşam merkezine dönüşen Başakşehir Belediyesi’ndeki Şehir Sanat’ta sahnelenen ve eski bir İstanbul hikâyesinin anlatıldığı oyun kahkahalarla izlendi.

Paşası, delisi ve kumpanyası ile kahkaha tufanı

Temaşa-ül Curcuna isimli bir kumpanyada geçen oyunda; Nigar Hanım, konağı yandığı için geceyi sahibi olduğu kumpanyada geçirmek zorunda kalır. Paşa ve oğlu Kıvanç, Gülnihal’i istemek için Nigar Hanım’ın konağına gelmek isterler. Ama Nigar Hanım konakta değil, kumpanyada kalmaktadır. O akşam kumpanyada her zamanki gibi gösteri vardır. Aynı anda hem kız istenecek, hem de Paşa’ya belli etmeden gösteri devam edecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Nigar’ın belalısı ve alacaklısı Tuzsuz Deli Bekir de gelince olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bu karışıklığı çözmek ise İbiş’e kalır.

 

 

soIdtz5tyms27zijgypnrqqe.jpg

8f0otingf7qkIe9xdy2lzxys.jpg

kbxddz4vlg2zwhkrepoyqsmc.jpg

kwpmycjjoninv4slxtbxfh1r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.