BAŞAKŞEHİR’DE MODERN SPOR PARKLARININ SAYISI ARTIYOR

BAŞAKŞEHİR’DE MODERN SPOR PARKLARININ SAYISI ARTIYOR

Başakşehir Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Uluslararası standartlara sahip Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Fatih Terim Stadyumu ve Şehit Erdem Özçelik Stadyumu’na ev sahipliği yapan sporun şehrinde, sayısı her geçen gün artan spor parklarıyla yediden yetmişe tüm Başakşehirlilere sağlıklı yaşamın kapıları açılıyor.

Her mahallede modern spor tesisi

“Her mahalleye bir spor parkı” sloganıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Başakşehir’in en büyük spor parkı ünvanına sahip Başakşehir Kültür Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı. Boğazköy’deki Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Merkezi’ndeki çalışmalarda ise sona gelindi. Altınşehir Spor Parkı, Fenertepe Spor Parkı ve Bahçekent Spor Parkı’nda ise inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 5 tesisin hizmete girmesiyle ilçe genelindeki modern spor tesislerinin sayısı da 20’ye çıkacak.  

23 branşta hizmet veriliyor

Spor parklarında basketbol, voleybol, futbol gibi takım sporlarının yanı sıra tenisten yüzmeye, atletizmden masa tenisine kadar 23 branşta hizmet veriliyor. Bu zamana kadar 34 bin 747 öğrenci, 101 bin 317 yetişkin olmak üzere 136 bin 64 Başakşehirli, modern tesislerde spor yapma imkânına sahip oldu. Başakşehir Belediyesi, 7 branşta 2 bin 500 lisanslı sporcunun olduğu Başakşehir Belediyesi Spor Kulübü’yle ilçe sakinlerine lisanslı sporcu olma fırsatı da sunuyor.

lI1cswetuyzq7qhjr6ynwna4.jpg

hp1j9mcnoxewjekszqIf46zg.jpg

4zIoqo0cnwm1fuv6arefdehs.jpg

ypfjtzs7xkh43a2bicdhqzcs.jpg

0Imu8odrnlqiydbmaxkpxsy9.jpg

ylckgdzbexwpvsuyIra504dt.jpg

bcguqId7r8y9xoh64kolj5gz.jpg

pqqex3pz52lcg4amsenzdrj0.jpg

yuodygjIbq7iqr8fvwuxw0xs.jpg

npiyyoxpuwdcosqjwqxmv9rg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.