BAŞAKŞEHİR’DE ÖZDEMİR BAYRAKTAR BİLİM KÜLTÜR VE YAŞAM PARKI AÇILIYOR

BAŞAKŞEHİR’DE ÖZDEMİR BAYRAKTAR BİLİM KÜLTÜR VE YAŞAM PARKI AÇILIYOR

Mutluluğun şehri Başakşehir’de, hayat dolu kültür yaşam merkezlerine bir yenisini daha eklendi. İçerisinde yüzme havuzu ve kapalı spor alanları ile Türkiye Yüzyılı’nın genç beyinlerinin yetişeceği Deneyap Teknoloji Atölyesi’nin bulunduğu Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı açılış için hazır hale geldi.

Deneyap Teknoloji Atölyesi kuruluyor

Milli teknoloji hamlemizin öncülerinden Özdemir Bayraktar’ın isminin yaşatılacağı Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı’nda BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar öncülüğünde, Türkiye Yüzyılı’nın genç beyinlerini yetiştireceği Deneyap Teknoloji Atölyesi yer alıyor. Doğa Bilimleri, Matematik, Teknoloji, Tasarım ve Astronomi atölyelerine kadar tam 6 farklı atölye bulunuyor.

Bu mekanda yok yok!

Merkez içerisinde erkek ve kadın fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kapalı halı saha ve kapalı spor salonu da yer alıyor. Anne-Çocuk Sınıfı ile 4-6 yaş çocuklar ve anneleri için keyifli etkinlikler, Bilgievi ile 8-14 yaş öğrenciler için kendilerini geliştirme imkânı sunuluyor. Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi’nin (BAKMER) de yer aldığı merkezde 16 yaş üstü kadınlara dikişten, dil kurslarına kadar birçok alanda eğitimleri verilecek. Sanat kurslarında müzik, tiyatro ve görsel sanatlar alanında eğitimlerle de yer alıyor.

mok2sjdaqq4fd06xp5o3t8lg.jpg

p7dh356amrenkcylbsxul4bv.jpg

4fpb9k2brpzjgiuw5lwI0yox.jpg

gxfhyakrynqepboenIwur0vc.jpg

f0rmv8phalpnykj3eaIbsoyc.jpg

bqg2nz0pfaqItu58knx6vave.jpg

2g4yyqb6b9lxvmkd0ehafjkn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.