BAŞAKŞEHİR’DE ÖZEL ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DEPREM TATBİKATI YAPILDI

BAŞAKŞEHİR’DE ÖZEL ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Başakşehir Belediyesi’ne bağlı Başakşehir Arama Kurtarma Afet Yönetimi BAŞAKAY, deprem ve tahliye tatbikatlarına aralıksız devam ediyor. İlçe sakinlerine afet bilinci kazandırmayı hedefleyen BAŞAKAY, Başakşehir’in özel öğrencilerini unutmadı. 

Özel öğrenciler tatbikatı başarıyla tamamladı

Zihni Küçük Özel Eğitim Meslek Okulu’nda yapılan tatbikatta özel öğrencilere deprem anında hayati önem taşıyan “çök - kapan - tut” tekniği gösterildi. Ardından öğrenciler okuldan kontrollü bir şekilde tahliye edildi. Senaryo gereği mahsur kalan öğrenciler, BAŞAKAY ekipleri tarafından kurtarıldı.

Başkan Kartoğlu tatbikatı takip etti

Tatbikatı anbean takip eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, BAŞAKAY ekiplerini ve öğrencileri tebrik etti. Tatbikat sonunda öğrencilere hitap eden Başkan Kartoğlu, “Bundan sonra başımıza böyle bir şey gelirse hızlıca okulu boşaltıyoruz. Bu yapılanları asla unutmayın. Bunlar daha sonra bizim çok işimize yarayacak.” ifadelerini kullandı. 

qxrojiwdykem56dbxfpfql3c.jpg

jd1agw52bz6npmjlfqzm0xIb.jpg

obmwzn1rysl5tbxwoa462qpc.jpg

hpl0tycniqezjvuef95I3hxz.jpg

v1bd0pt5kjco3gwdh8svucra.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.