BAŞAKŞEHİR’DE RAMAZAN HEYECANI COŞKUYLA BAŞLADI

BAŞAKŞEHİR’DE RAMAZAN HEYECANI COŞKUYLA BAŞLADI

Başakşehir’de rahmet ve mağfiret ayı ramazan coşkuyla karşılandı. Başakşehirliler, ramazanın ilk gününde Başakşehir Kent Meydanı, Sular Vadisi, Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı, Güvercintepe-Altınşehir Millet Bahçesi Spor Parkı ve Şahintepe Spor Parkı’ndaki etkinlik alanlarına akın etti. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Kent Meydanı ve Altınşehir - Güvercintepe Millet Bahçesi Spor Parkı’nda Başakşehirlilerin ramazan heyecanını paylaştı.

5 noktada ramazan etkinliği

Ramazan'ın ilk gününde Güvercintepe - Altınşehir Millet Bahçesi’nde Dursun Ali Erzincanlı, Başakşehir Kent Meydanı'nda Halil Necipoğlu, Özdemir Bayraktar Bilim Kültür ve Yaşam Parkı'nda Mustafa Cihat, Sular Vadisi'nde Başakşehir Musiki Topluluğu ve Şahintepe Spor Parkı'nda Grup Dergah, Başakşehirlilere huzur ve maneviyat dolu bir akşam yaşattı.

Kitap Fuarı kapılarını açtı

Etkinlik alanlarında iftar ve teravih arasında ise ilçenin minikleri doyasıya eğlendi. Başakşehir Kent Meydanı’nda geleneksel hale gelen Kitap Fuarı da kapılarını açtı. Başakşehirli kitapseverler fuarın ilk gününde stantlara yoğun ilgi gösterdi.

4rrpxIasv39qjbp0cdykfxn8.jpg

tr3jw9hmybdpkmlwsblaeusv.jpg

n5ifxpcgkrq37ahzo9w1ks2s.jpg

tmrook3j1rweqldizh5n2bvu.jpg

sifxbcf4zrpw5st3akoudrlI.jpg

suzodfbx4u1wmgi0qyveaghy.jpg

69si31dqcurhdpnrjuza4Ikn.jpg

rljs05mmgb7fan4taxduhyvq.jpg

el3wo5macgrxahtqkqxc7dft.jpg

vnufbecietq8xythbplaxskr.jpg

xdrje5e3op02zcv8p7vkmhuh.jpg

vwo50h6utvaa3guie97mcy2f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.