BAŞAKŞEHİR’DE SALİHA ERDİM’E YOĞUN İLGİ

BAŞAKŞEHİR’DE SALİHA ERDİM’E YOĞUN İLGİ

Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER)’in Aile Söyleşileri’nde yazar Saliha Erdim, Başakşehirlilerle bir araya geldi. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide Erdim, “Allah ile kul ilişkisini nasıl anlamalıyız?” başlığı altında Başakşehirlilere tavsiyelerde bulundu.

“İnsana değer vermeliyiz”

Yaşanılan her olaydan ders çıkarılması gerektiğinin altını çizen Erdim, “Geçen ay ülkemizi yasa boğan bir depremle karşılaştık. Malın, mülkün hiçbir öneminin olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Var olan her şeyimiz bir anda yok olabiliyor. Bu nedenle kıyafetimize, arabamıza, evimize ya da işyerimize bir anlam yüklememeliyiz. Asıl anlamı ailemize ve sevdiklerimize yüklemeliyiz.” diye konuştu.

Allah’ın herkese farklı özellikler verdiğini belirten Erdim, “İçimizde paha biçilemeyen madenler bulunuyor. Bunları keşfetmeli, bunun kıymetini bilmeli ve hayatımıza öyle devam etmeliyiz. İnsana değer vermeli ve insanı kıymetlendirecek hareketlerde bulunmalıyız.” dedi.

qf0njvaq6vntu5bwwdglrykb.jpg

jIcqr29ednlxybfvp4w8mka0.jpg

j48Izaednkxvl7rctwmxugmq.jpg

Itcadihsju8kefqe41agjn0z.jpg

w0e5mby32ujipucs8njkogmo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.