BAŞAKŞEHİR’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA KONFERANSI

BAŞAKŞEHİR’DE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA KONFERANSI

Başakşehir Belediyesi, girişimcilerin yanında olmaya ve girişimcilerin fikirlerini hayata geçirmeleri için birçok alanda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda sektörde kendine pazar oluşturmak isteyen küçük ve orta ölçekli girişimciler ile sektör liderlerinin bir araya getirildiği Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı düzenlendi. Başakşehir Living Lab’de Building Markets ortaklığında düzenlenen konferansa çok sayıda girişimci katıldı.

Girişimciliğin yol haritası belirlendi

Teknolojinin kuluçka merkezi Başakşehir Living Lab’deki konferansta KOBİ’lerin gelişimi, dijital teknoloji ile girişimcilik arasındaki bağlar, başarı hikâyeleri ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesi üzerine birçok başlıkta sunumlar yapıldı. Mentor desteği, pazarlama desteği, yatırımcı bulma alanlarında da bilgi aktarımında bulunuldu. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin pazarda söz sahibi olan şirketlerle fikir alışverişinde bulunmasına da imkân sağlandı. Konferansın ardından sunum yapan girişimcilere plaket takdim edildi.

ck9cfwhpjl7jIu52ekinqofe.jpg

kmaotcuqbotffw3zphxdi4yk.jpg

8dbbzv5Iahrlcsox3yg4weja.jpg

gyI0rsae7gahfdn15bqlchd3.jpg

zyakh1wmjuf2hpes3z4ctrey.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.