BAŞAKŞEHİR’DE YAZ BİTMEDEN EĞLENCE BİTMEZ

BAŞAKŞEHİR’DE YAZ BİTMEDEN EĞLENCE BİTMEZ

 

Başakşehir Belediyesi, birbirinden keyifli etkinliklerde binlerce ilçe sakinini bir araya getiriyor. Başakşehir Millet Bahçesi, Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te düzenlenen etkinliklerde Başakşehirliler gönüllerince eğleniyor, yazın keyfini doyasıya çıkarıyor.

Eğlence, mutluluk ve huzur…

Tasavvuf Müziğinin güçlü ismi Ömer Faruk Güney Sular Vadisi’nde, Başakşehir Tasavvuf Müziği Topluluğu Başakşehir Millet Bahçesi’nde Başakşehirlilerle bir araya geldi. Ala Turka Türk Müziği Grubu ve Fasıl Akşamı’nda adeta kulakların pası silindi. Memleket Akşamları’nda Kastamonu’nun tüm güzellikleri Başakşehir’e taşındı. Grup Berceste 90’lar Pop Rock, dillerden düşmeyen şarkıları yeniden yorumladı. Başakşehirlilerle buluşan Sıtkı Aslanhan da aile sohbetleri ile gönüllere dokundu.

Yıldızlar altında sinema ve tiyatro keyfi

Başakşehir’de yıldızlar altındaki açık hava sineması ile açık hava tiyatrosuna binlerce Başakşehirli katıldı. İlçe sakinleri, dev ekranlarda “Arabalar 3”, “Kaptan Pengu ve Mandalina”, “Köstebekgiller” ve “Aslan Kral” adlı filmleri ile “Oyuncak Hikâyesi” oyununu kahkahalar eşliğinde izledi.

d8tgIpuwwy16j5jvvpohxbng.jpg

dz89ue1klqvy4fhrltI0bmvx.jpg

rtsj8uIvg3dtxf7wxemhlqc5.jpg

fjkjzeypmushbIgafvog7a5o.jpg

1cof0y2q7haltjlkdutsIg5z.jpg

hku3glvkymw4eoIszdrny1v0.jpg

5nlh7muvxpzo98yjst3c20sq.jpg

hlxqdwx89lgkyf012vszrtef.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.