BAŞAKŞEHİR’DE YENİLENEN BAHÇEŞEHİR SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BAŞAKŞEHİR’DE YENİLENEN BAHÇEŞEHİR SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Başakşehir Belediyesi spor yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Tepeden tırnağa yenilenen Bahçeşehir Spor Merkezi’nin yeniden hizmete alım törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve çok sayıda Başakşehirli katıldı. Törende konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, sporun şehri Başakşehir’de daima ileri, daima yeni anlayışıyla yatırımlarını sürdürdüklerini söyledi.

10 bin metrekarelik alanda yenileme tamamlandı

Bahçeşehir Spor Merkezi’mizdeki kapsamlı tadilat çalışmalarına yaklaşık bir yıldır devam ettiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Bahçeşehir Spor Merkezi’mizde yaklaşık bir yıldır devam eden kapsamlı tadilat çalışmalarımızı tamamladık. 10 bin metrekare alana sahip spor merkezimizi tepeden tırnağa yeniledik. Bahçeşehir Spor Merkezi’mizi daha modern, daha dinamik, daha sportif bir görünüme kavuşturduk.” diye konuştu.

Birçok aktivite tek çatı altında toplandı

Türkiye Yüzyılı’nın en güzel ve en modern spor tesislerini Başakşehirlilerle buluşturacaklarını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Çok amaçlı spor salonları, basketbol ve voleybol sahası, yüzme havuzu, fitness alanı, karate, tekvando ve boks salonlarımızın yanında Türk hamamı, sauna, buhar odasıyla, spor merkezimizdeki birçok aktiviteyi tek çatı altında topladık. Ayrıca spor merkezimizde, sporsever komşularımızın günün yorgunluğunu dinlenerek atmaları sağlayacağımız Mola Kafe’mizi de hizmete alıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Türkiye Yüzyılı, gençlerin ve sporun yüzyılı”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da Başakşehir denilince akla gençliğin geldiğini söyledi. Bakanlık olarak Başakşehir Belediyesi ile ortak çalışmalar da yürüttüklerine işaret eden Bakan Bak, “Başakşehir’de Yasin başkanımız çok güzel çalışıyor. Biz de her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Bizlere güzel projeler getiriyor, biz de desteğimizi sağlıyoruz. Türkiye Yüzyılı, gençlerin ve sporun yüzyılıdır. Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Yeniden hizmete açılan bu tesis Başakşehirlilere hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

udsjm2vI70zzy15pljat3t8l.jpg

gwvknpqz8jdsxdcfhs63atmw.jpg

mtjoqukIx5b0jhdn4aql6h3f.jpg

wfo0klryqfw8iap1bv9u2dyj.jpg

9rkec51ovnxtcdh2mivjlbxg.jpg

ajjmovndxfcdw3r6uexhstcq.jpg

px5wao1t4gomljqcjqpbdkeu.jpg

6p3edqoj0zvgbvywueyhkzx9.jpg

I09sp5drascumfliab67vh48.jpg

pqp41swgjxfulnxwnhz0vdlk.jpg

gji68tf9ustqzbybzuIky5pn.jpg

naItqafopkslv7xxgwl6fjoy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.