BAŞAKŞEHİR’DE YENİLENEN NİKÂH SARAYI HİZMETE AÇILDI

BAŞAKŞEHİR’DE YENİLENEN NİKÂH SARAYI HİZMETE AÇILDI

Başakşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçe sakinlerinin hizmetine sunuyor. Bu kapsamda yenilenen nikâh sarayı hizmete açıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, açılış öncesinde incelemelerde bulunduğu nikâh sarayının hayırlı olmasını diledi.

Nikâh sarayının 6 bin 35 metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Bin 325 metrekare kapalı alana sahip yenilenen nikâh sarayımızda ilk nikâhlarımız kıyıldı. Yeni yuva kuracak komşularımın mutlu günlerine değer katmak için her ayrıntıyı düşündük. Bu güzel mekânda, bekleme salonumuz ve gelin odamızın yanı sıra 2 takı alanımız da bulunuyor.” dedi.

Başakşehirlilerin en özel günlerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Yaz aylarındaki nikâhların açık alanda kıyılması için de planlamalarımızı yaptık. Kıymetli komşularımın en özel günlerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Evlenen tüm kardeşlerime iki cihan saadeti diliyorum.” diye konuştu.

t0m81psaghsmkxl3cqbzq7y4.jpg

u52vaytnb4svefI6uiky7cgm.jpg

hr3juduxmis2fyz4wnpab7k1.jpg

eitqhjjsn37xwhlmdcutfg4y.jpg

yt0r6xrl5n79vbgyqg1hkzbI.jpg

rf58xvzhkpsjn2qvhIoswa6b.jpg

n04uggjwxcepbllxbij57dyq.jpg

kjxs80pbj2mvqdsmxetfugzo.jpg

0rnfo4pxgIc2uq8lbwd95gij.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.