BAŞAKŞEHİR’DE YUNUS EMRE KÜTÜPHANESİ AÇILDI

BAŞAKŞEHİR’DE YUNUS EMRE KÜTÜPHANESİ AÇILDI

“Gençlerimizi harika bir mekân bekliyor”

Kütüphanede Anadolu’nun gönül sultanlarından Yunus Emre’nin isminin yaşatılacağını belirten Başkan Kartoğlu, “Camilerimizi yaşam merkezi haline getiriyoruz. Camimizin hemen altına tam donanımlı olarak hazırladığımız kütüphanemizi hamdolsun açıyoruz. 134 kişilik ders çalışma alanının olduğu kütüphanemiz, beş bin eserle Başakşehirli kitap kurtlarının vazgeçilmez adreslerinden bir olacak. Kitap okuyacakları harika bir mekâna kavuşacak Başakşehirli gençlerimiz, Yunus Emre Kütüphanemizde evlerindeki gibi huzurlu ve sıcak bir ortamda keyifli vakit geçirecek. Kütüphanelerimiz ile özellikle çocuk ve gençlerimiz arasındaki kitap okuma alışkanlığı oranını daha da yukarı çıkarmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

“Gençlerimiz için varız”

Başakşehirli gençlerin kendilerini geliştirmesi için tüm imkânlarıyla yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Kartoğlu, “Kütüphane sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Gençlerimize okumalarını, araştırma yapmalarını ve böylece kendilerini hayatın her alanında geliştirmelerini için imkân sağlıyoruz. Ne yaparsak gençlerimiz için yapıyor, onlar için çalışıyor, onlar için üretiyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği gençlerimize emanet.” diye konuştu.

0Iwr9tvdj2zbcmuogradqhe8.jpg

u3aqgyrofli52rfIou9l0jvt.jpg

qIxhnyoasjeep3m7br0uvwk1.jpg

cs8I30ljoxlxtnhywowqs45h.jpg

ledc9gt4vmrjqwnvipckulz6.jpg

apn0vynksjl5fI1t92xe83po.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.