BAŞAKŞEHİR’DEN MURAT KURUM’A SÜRPRİZ ŞARKI

BAŞAKŞEHİR’DEN MURAT KURUM’A SÜRPRİZ ŞARKI

Başakşehir Kent Meydanı’nda düzenlenen ramazan etkinliklerine Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da katıldı. İlçe sakinleri, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun eşlik ettiği Murat Kurum’a büyük destek verdi.

“Murat Kurum tabi Murat Kurum”

Başkan Yasin Kartoğlu, Murat Kurum için hazırladıkları şarkı için şunları söyledi:

“Buradan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a bir şarkı hazırladık, onu da dinletmek istiyoruz. Birkaç satırını da paylaşmak istiyorum. Samimiyetle gurur verir bize, Murat Kurum tabi Murat Kurum. Hep birlikte istikrar, Murat Kurum tabi Murat Kurum.”

Başkan Kartoğlu, dillere pelesenk olacak o şarkıyı, “Herkesin dilinde kim o gelen. Murat Kurum tabi Murat Kurum.” mesajıyla sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Sözleri çok beğenilen şarkı, sosyal medya platformlarında kısa sürede yüzbinlerce kişiye ulaştı.

“Başakşehir İstanbul’un parlayan yıldızı olacak”

Ziyarette Başakşehirlilere hitap eden Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul hepimizin olacak. 31 Mart akşamı İstanbul’a kavuşacağız. Başakşehir’in her taşında emeğimiz var. Burada yaşadım, çocuklarım burada okula gitti. Eşim burada öğretmenlik yaptı. Başakşehir, bizim için ayrı bir yere sahip. İyi ki varsın Başakşehir, iyi ki sizlerle yok arkadaşıyız. Başakşehir bugün birliğimiz ve beraberliğimizi buradaki coşkusuyla gösteriyor. Başakşehir İstanbul’un parlayan yıldızı olacak.” diye konuştu.

frtme8dxtokywkuvgpabjbni.jpg

mogxmkqatzvqwfyc5r3lI7v0.jpg

fnjxgiyhpowb0moqb2Iqdrew.jpg

zunxfey7crnqe3fqsdIzllr1.jpg

9Id4v0bszu1vaaoyerbhmjxk.jpg

c3u0rtsfaasbxy6cngri2qn7.jpg

gbvzjesdpsncqx5u0g2terdI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.