BAŞAKŞEHİR DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK

BAŞAKŞEHİR DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki sarsıntının ardından depremzedeler için tek yürek oldu. Başakşehir Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması adına Başakpazar Fuar ve Sergi Alanı, Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı ve Bahçeşehir Pazartürk Fuar ve Sergi Alanı’nda yardım toplama noktaları oluşturdu.

Başkan Kartoğlu çağrıda bulundu

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da sosyal medya hesaplarından yaptığı “Kıymetli Komşularım, AFAD koordinasyonunda, Başakşehir Belediyesi olarak deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için yardım toplanmaktadır.#Başakşehirli yardımseverdir. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.” paylaşımıyla yardım çağrısında bulundu. Yardım çağrısını yanıtsız bırakmayan Başakşehirliler, üç noktadaki acil ihtiyaç toplama alanlarına akın etti. İlçe sakinleri, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere gıda kolisi, bebek bezi, battaniye ve kıyafet yardımında bulunuyor.

Öte yandan sabah saatlerinde Başakşehir Belediyesi Başakşehir Arama Kurtarma Afet Yönetimi (BAŞAKAY) ekipleri,7 araç 42 personelden oluşan konvoyla deprem bölgesindeki çalışmalara katılmak üzere yola çıkmıştı.

mmbwcslw4rqtnxdy3uvizgto.jpg

pig9sglhav01k8bIewczrmap.jpg

uapjfgdlotcyxrwzIjvkra0n.jpg

nd5qc0h2ksextygzamflprtq.jpg

crduo3ixnlg8kqe1lvthbgrI.jpg

mgpdecxarqs3by6jtu5bxwy4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.