BAŞAKŞEHİR’E AHMET BALAMİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIYOR

BAŞAKŞEHİR’E AHMET BALAMİR AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIYOR

Kültür sanat, spor ve teknoloji yatırımlarıyla yerel yönetimlere örnek ve öncü olan Başakşehir Belediyesi, sağlık alanındaki liderliğini açık ara sürdürüyor. Yeni yatırımlarla sağlık altyapısı sürekli güçlenen Başakşehir’de aile sağlığı merkezlerine yenileri ekleniyor. Güvercintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahmet Balamir Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmete alınması için gün sayılıyor.

“Başakşehir sağlığın merkezi”

Yeni aile sağlığı merkezinde incelemelerde bulanan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, son aşamaya gelen hazırlıklarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Hayattaki en büyük hazinenin sağlık olduğunu vurgulayan Başkan Kartoğlu, “Sağlığımızı korumak, mutlu bir yaşamın da temel anahtarıdır.” dedi.

Sağlık yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile sağlığın merkezi haline dönüşen ilçemize, söz verdiğimiz gibi, bir sağlık yatırımı daha kazandırıyoruz. Çıtayı her zaman bir üst seviyeye taşıyor, Güvercintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahmet Balamir Aile Sağlığı Merkezi’ni tam donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Öncü belediye olmaya devam edeceğiz”

Aile sağlığı merkezinde verilecek hizmetler hakkında bilgi de veren Başkan Kartoğlu, “Komşularımız, hastaneye gitmeden, birinci basamak sağlık hizmetlerinden kolayca faydalanabilecek. Merkezimizde muayene, acil müdahale, gebe izleme, aile planlama, aşı ve bebek izleme odaları ile laboratuvar bulunuyor. Tüketen değil, üreten anlayış ile çalışmaya ve hizmet kalitemizle daima öncü belediye olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

wfocvafgn39ssbnulj4gh08m.jpg

a5kuwcit2xnfzuhlv80vfrte.jpg

btxh7ab1q9ykx8cf64gelhsw.jpg

ggxqch5rt4mpqxpwfesf9yyz.jpg

zuwclpvpbfonglhsgeqjezj6.jpg

sdrz3p9wjotbxseoqfjh1xiu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.