BAŞAKŞEHİR’E YENİ TAZİYE EVİ VE KREŞ

BAŞAKŞEHİR’E YENİ TAZİYE EVİ VE KREŞ

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiren Başakşehir Belediye, ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarına göre kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Başak Mahallesi’nde hayırseverlerin desteğiyle yeni bir taziye evi ve kreş yapılıyor. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, temeli atılan yeni taziye evi ve kreşin şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

İhtiyaca yönelik çözüm odaklı çalışma

Başakşehir’de bir yandan cami inşaatlarının devam ettiğini diğer yandan da kreş ve taziye evlerinin yapıldığını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Hayırseverlerimizin desteğiyle bu sayıyı her geçen gün artırıyoruz. Camilerimiz; mahallelerimizin kalbi, şehrimizin ruhu, aziz milletimiz ve Ümmet-i Muhammed’in güvenli yuvasıdır. Bu manevi mekânları, yine güzel mekânlarla taçlandırıyoruz. Binamızı iki katlı olarak planladık. Kreşimizi 4- 6 yaş aralığındaki çocuklarımızın eğitim alacağı şekilde hazırlıyoruz. Çocuklarımız burada arkadaşlık bağlarını güçlendirip, günlerini çok daha verimli bir şekilde geçirecek.” diye konuştu.

Üst katı taziye evi olacak

Binada yemekhane, mutfak, derslik ve çok amaçlı salon da olacağını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Binamızın üst katında yer alacak taziye evimizi erkek ve kadın bölümleri şeklinde planladık. Rabbim, bu güzel mekânların sayısını çoğaltmayı bizlere nasip etsin.” dedi.  

n8aIwtrzmsah0ectczfwli2q.jpg

hgacveoqa1tz5k3d7i4pyknj.jpg

pqz9u5nhr7g2wI4ocwc8yfdk.jpg

vxk8rcealIoreh7hscqbqamy.jpg

cnpIetvsy5wumbgla8ifw7b2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.