BAŞAKŞEHİR'İN EN BÜYÜK BİZİM ÇINARLAR YAŞAM MERKEZİ AÇILDI
Kayapark Bizim Çınarlar Yaşam Merkezi, 8 Aralık 2025 Pazartesi günü kapılarını açtı.
Başakşehir’in en büyük Bizim Çınarlar Yaşam Merkezi olma özelliğini taşıyan tesis, 630 metrekarelik bir alan üzerine inşa edildi. Tesiste, diğer üç merkezde olduğu gibi; kafeterya, sedirli sohbet alanı, eğitim sınıfları, spor ve etkinlik alanı, okuma salonu, mescit, berber ve sağlık odası gibi pek çok bölüm bulunuyor.
Çınarlarımız bir yandan Mola Kafe’de çaylarını, kahvelerini yudumlarken, diğer yandan spor alanlarında düzenlenecek heyecanlı turnuvalara katılabilecek. Bununla birlikte merkezde sunulacak berber, diyetisyen ve sağlık hizmetleriyle de çınarlarımıza her daim destek olunacak.
“Yaş sınırını 50’ye düşürdük”
Yeni hizmete alınan merkez hakkında açıklama yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şunları kaydetti:
“Başakşehir'imizin en büyük Bizim Çınarlar Yaşam Merkezini açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tesisimizde çınarlarımız için tüm detaylar düşünüldü ve her şey özenle tasarlandı. Ayrıca bir müjdeyi de paylaşmak istiyorum: Yeni düzenlememizle yaş sınırını 50’ye düşürdük ve böylece merkezimizden daha fazla komşumuzun faydalanmasının önünü açtık.”
Başakşehir’in Dördüncü ve En Büyük BİZMER’i
Kayapark Bizim Çınarlar Yaşam Merkezi, haftanın altı günü 11.00–20.00 saatleri arasında hizmet verecek; Pazartesi günleri ise bakım, onarım ve genel temizlik çalışmaları nedeniyle kapalı olacak.
Kayapark Bizim Çınarlar Yaşam Merkezi, Sular Vadisi, Bahçeşehir ve Çam ve Sakura Bizim Çınarlar Yaşam Merkezlerinden sonra açılan ilçenin dördüncü ve en büyük Bizim Çınarlar Yaşam Merkezi olma özelliğini taşıyor.
Bizim Çınarlar Yaşam Merkezi tesislerinden hâlen 2 bin 500’e yakın kayıtlı üye yararlanıyor. Yeni açılan merkez ve yaş sınırının düşmesiyle birlikte bu sayının önemli ölçüde artması bekleniyor.
*Bu haberle ilgili paylaşılan sosyal medya videosunu izlemek için tıklayınız!
















Kaynak:İSTANBUL SES