BAŞAKŞEHİR'İN ÖZEL ÇOCUKLARI PİKNİKTE BULUŞTU

BAŞAKŞEHİR'İN ÖZEL ÇOCUKLARI PİKNİKTE BULUŞTU

Başakşehir Belediyesi, ilçedeki engelli bireylerin sosyalleşmesi ve topluma kazandırılması amacıyla etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Başakşehirli özel çocukların kendilerini yalnız hissetmemesi için Şamlar Tabiat Parkı'nda "Bizim Çocuklar Pikniği" düzenlendi.

Doyasıya eğlendiler

Jonglör, sihirbaz, kukla ve Başakgiller gösterilerinin yanı sıra patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarıyla çocuklar ve aileleri keyifli bir gün geçirdi.

Başkan Kartoğlu’na yoğun ilgi

Etkinliğe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas da katıldı. İlçe sakinleriyle sohbet eden Başkan Kartoğlu'na özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocukların sürekli sarılarak sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Kartoğlu, Başakşehirlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Kartoğlu, Başakşehir Engelsiz Müzik Korosu ile beraber sahnede şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. Kartoğlu, pikniğe katılanlara teşekkür ederek, “Onlar bizim çocuklarımız. Böyle organizasyonlara katılmanız bizleri çok mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

k2pjhcdwxItershmjfi9x0tg.jpg

bfjhe3oqxo0zs2klnm56zcl9.jpg

7ezkqxnw4hakpmiyvtlrw69z.jpg

uyqpejef9rxmcpxhizgkuzws.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.