BAŞAKŞEHİR’İN SAĞLIK ALTYAPISI HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR

BAŞAKŞEHİR’İN SAĞLIK ALTYAPISI HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile sağlığın merkezi haline dönüşen Başakşehir’de, sağlık yatırımlarının ardı arkası kesilmiyor. Başakşehirlilerin sağlık hizmetlerine çok daha rahat bir şekilde ulaşması için yatırımlarını sürdüren Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde tam donanımlı bir semt polikliniği inşa ediyor.

Çocuk polikliniği, muayene odaları, üroloji…

Çalışmaların hızla devam ettiği semt polikliniğinde incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’in sağlık yatırımlarında yıldız gibi parladığını söyledi.

Güvercintepe Semt Polikliniği’nin 2 bin 900 metrekarelik alan üzerinde yükseldiği ifade eden Başkan Kartoğlu, “Güvercintepe mahallemize yepyeni bir semt polikliniği kazandırıyoruz. Komşularımın sağlığı için her ayrıntıyı düşündük. İki katlı yeni sağlık üssümüzün zemin katına diş polikliniği, röntgen odası, acil muayene, müdahale ve müşahede odası hazırlıyoruz. Çocuk poliklinikleri ve doğum odası da yer alacak. Sorumlu hekim ve hemşire odaları, üroloji ve10 poliklinik odası üst katta yer alacak.” şeklinde konuştu. 

“Yeni hizmet durakları ekleyeceğiz”

Sağlık üssünün açılışını da Başakşehirlilerle birlikte yapacaklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Yeni hizmet duraklarımızı ekleyerek şehrimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” dedi.

tbe1kal8c4mwx2jm6znvsvgl.jpg

uvistokcw5vgnj9gd4pqye0x.jpg

a6qed8s1krg2ecvbzkcsoIl5.jpg

sprgv17s4mj28Itudkpxflav.jpg

yrjdcqohrxufe1mw7fswj065.jpg

qps37zadjuknejo1hwt8wdmb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.