BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

Başakşehir Belediyesi, ramazan etkinliklerinde müzisyen Aykut Kuşkaya’yı ilçe sakinleriyle buluşturdu. Kuşkaya, birbirinden güzel şarkılarıyla Başakşehirlilere keyifli bir ramazan akşamı yaşattı.

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Başakşehir Kent Meydanı’nın ev sahipliği yaptığı ramazan çadırında gençler ve yetişkinler kitap fuarı gezerken, ilçenin küçük sakinleri ise iftar ve teravih namazı arasındaki Hacivat ve Karagöz, jonglör ve sihirbaz gösterileriyle eğlendi. Başakşehirli çocuklar, Basın Danışmanlığı standında düzenlenen bilgi yarışmasında keyifli anlar yaşadı.

Aykut Kuşkaya şarkılarıyla mest etti

Teravih namazı sonrasında ise “Gönüller Yapmaya Geldim”, “Ağlarken Gülebilmek”, “Nereye Kadar”, “Allah Sorar” ve “Şehadet Uykusu” gibi eserleriyle tanınan müzisyen Aykut Kuşkaya, Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Etkinlik alanında sağlık taraması yapıldı

Öte yandan 7-13 Nisan Sağlık Haftası kapsamında Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi BAKMER, Başakşehir Kent Meydanı’nda kurduğu stantlarda ilçe sakinlerine göz muayene, tansiyon ve şeker ölçümü ile saç ve cilt analizi, fizyoterapi, diyetisyen hizmetleri verdi. Kızılay çadırında ise Başakşehirliler kan bağışında bulundu.

 

5fpgunzarqc4xezola2gjhbc.jpg

rn3l0sv1bzz4It5wpfyfth2a.jpg

vs6gx5ujg9brye032w1xIp4h.jpg

zgew1kljaxvv7xdyay4frz2q.jpg

oegyjtqrafktzb9d2y8cwvu4.jpg

3wroinyextmc47vwkdrgh0ez.jpg

rlbhf9ivqub2z8eems7d1jrk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.