BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA SOHBET VE KASİDE GECESİ

BAŞAKŞEHİR KENT MEYDANI’NDA SOHBET VE KASİDE GECESİ

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle ramazan ayrı bir güzel yaşanıyor. İftarın ardından başlayan etkinliklerde yaklaşık bir saat boyunca çocuk şarkıları, orta oyunu ve akrobasi gösterileri ile çocuklar gönüllerince eğlendi. Başakşehirli kitapseverle,  Ramazan Çadırı’nda kurulan Kitap Fuarı’nı gezerek keyifli vakit geçirdi. Teravih namazının ardından ise Ramazan Çadırı’na kaside ve ilahilerle Devran Zikir konuk oldu. Şehir Sanat’ta ise vaiz Mustafa Akgül, “Ramazan ikliminde zikir, fikir ve şükür” konulu maneviyat dolu bir sohbet gerçekleştirdi.  

Ramazanın neşesi camilerde yaşanıyor 

Başakşehir genelindeki camilerde iftar sonrası stantlar kurulmaya devam ediyor. İlçe sakinleri, “Başakşehirli” mobil uygulaması üzerinden kare kod okutarak Umre ve Kudüs’e yapılacak ziyaretler için çekiliş hakkı elde ediyor. Karagöz ve Hacivat gösterilerinin düzenlendiği camilerde vatandaşlara ikramlar da yapılıyor. Ramazanın neşesi camilerde de yaşanıyor.

 

ey5on8yxmv9viadIftdntz2l.jpg

aizyxtfzkfn4jhsrqwjhbd3n.jpg

dahbl6aosgv5wmtf0jpezjqm.jpg

n40bwtqxjrcka8offz1vyhls.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.