BAŞAKŞEHİR SAĞLIK YATIRIMLARIYLA GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞAKŞEHİR SAĞLIK YATIRIMLARIYLA GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Başakşehir Belediyesi, yeni yatırımlarla sağlık altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Şamlar mahallesindeki ilçe sakinlerinin sağlık hizmetlerine çok daha kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayacak Şamlar Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, her şeyin başının sağlık olduğunu söyledi.

“Geleceğe yatırım”

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile sağlığın merkezi haline dönüşen Başakşehir’e bir sağlık yatırımı daha kazandıracaklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Acil durumlarınız ve sağlık sorunlarınıza anında müdahale edebilecek olan aile sağlığı merkezimizde tüm ayrıntıları düşündük. Komşularımızın hizmetine açacağımız merkezimizde muayene, acil müdahale, gebe izleme, aile planlama, aşı ve bebek izleme odaları ile laboratuvar bulunacak. Her şeyin başı sağlıktır. Sağlığa yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır.” şeklinde konuştu.

yqj09zuvmuthos4die5wnbfs.jpg

pgt36z1pu89iyxrmnl5wolvI.jpg

hweepl0ogf6xuovzyc1cgmrI.jpg

1y3igrzcc2tv9tnfdj0skfrj.jpg

gjfcefwr4tdx3pacvk59ntu6.jpg

g8wda3xrpfkyuz2eb64u9n7w.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.