BAŞAKŞEHİRLİ ANNELER VE KIZLARININ KAMP KEYFİ

BAŞAKŞEHİRLİ ANNELER VE KIZLARININ KAMP KEYFİ

Başakşehir Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi(BAKMER), ortaöğretim çağındaki kız çocuklarını ve annelerini sosyalleşmeleri ve kaynaşmaları için düzenlenen Anne Kız Kampı’nda bir araya getirdi. Kampa katılan anneler ve kızları bir gece kaldıkları kamp boyunca birbirinden güzel aktivitelerle keyifli anlar yaşadı. Şamlar Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen kampı ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu anneler ve kızlarıyla bir süre sohbet etti. Ayrıca kampa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun eşi Kübra Kartoğlu ve kızı Beren Kartoğlu da katıldı.

Çadır kurma ve düğüm atma eğitimi aldılar

Kampta ilk başta katılımcılara çadır kurma ve düğüm atma eğitimi verildi. Ardından hep beraber akşam yemeği yenildi. Yemek sonrası yürüyüş yapan ve kamp ateş yakan katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı. Ayrıca kamp boyunca çeşitli aktivitelerde bulunan anneler ve kızları, Başakşehir Belediyesi ve Başkan Yasin Kartoğlu’na teşekkür etti.

“Yasin Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Kampı çok beğendiğini dile getiren Songül Erim, “Belediyemizin bize sunduğu imkânları ve aktiviteleri takip ettiğimiz Başakşehirli uygulamamız var. Bu kampı da oradan gördük ve arkadaşlarıma söyledim. Burayı çok beğendim. Daha öncesinde de kızım izci kampına katılmıştı. ‘Seninle beraber gidelim’ dedi, kızım. Bu tür etkinlikler için Yasin Başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bir kampta olması gereken her şey düşünülmüş”

Anne Kız Kampı’nı çok beğendiğini söyleyen Büşra Doğan, “Kampı güzel bulduk. Bir kampta olması gereken her şey düşünülmüş. Burada çadır kurulumu gösterildi. Sonra izcilikte kullanılan düğüm teknikleri anlatıldı. Başakşehirli anneler ve kızların buraya katılmalarını kesinlikle tavsiye ediyorum. İstanbul’da böyle bir yerin olması ve böyle bir imkânın sunulması çok güzel. Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

8vrirpgblIkjleozqofxnmyz.jpg

upreaxyvnyls2haIde08ur6x.jpg

k6zjid3jx8ymcu9tyg5hlwsa.jpg

jjmhyxd9h830qs6npu72yIrf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.