BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLAR FİLİSTİN’E SELAM GÖNDERDİ

BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLAR FİLİSTİN’E SELAM GÖNDERDİ

Başakşehir Belediyesi, sıfır atık ve geri dönüşüm bilincini artıracak etkinliklerine doludizgin devam ediyor. Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen “Başakşehirli Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” programının bu haftaki adresi Ayazma İlkokulu oldu. Başakşehirli çocuklar, etkinlikte hem eğlenceli gösteriler izledi hem de sıfır atık bilinci kazandı.

Başkan Kartoğlu’ndan sıfır atık sergisine tam not

Programa Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun ve öğrencilerin aileleri katıldı. Öğrenciler, atık malzemelerden yaptıkları ürünleri sergiledi. Serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Kartoğlu, tüm ürünleri tek tek inceledi. Sergiyi çok beğendiğini ifade eden Başkan Kartoğlu, çocukları gayretlerinden ötürü tebrik etti.

Filistin temalı sıfır atık defilesi

“Sıfır atık güzel gelecek” sloganıyla gerçekleştirilen programda öğrenciler, atık malzemelerden hazırladıkları kıyafetlerle Gazze’ye destek verdi. Başakşehirli miniklerin ana teması, İsrail’in son zamanlarda acımasızca saldırdığı Filistin oldu. Defilenin yanı sıra çocuklar Filistin için şiir ve ağıt da okudu.

Başakgiller, patlamış mısır ve çocuk oyunları…

Başakşehir Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan gösterilerle çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. Önce Başakşehir’i maskotları Başakgiller sahneye çıktı. Ardından Hacivat - Karagöz orta oyununda çocuklar kahkahaya boğuldu. Ayrıca öğrencilere patlamış mısır ikram edildi.

“Filistin’deki kardeşlerimize selam gönderiyoruz”

Sıfır atık ve Filistin duyarlılıklarından dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Bugün çok güzel hazırlanmışsınız. Her birinizi tebrik ediyorum. Bugün temamız Filistin. Filistin’deki kardeşlerimize buradan selam gönderiyoruz. Bugün için hazırlık yapan tüm hocalarımızı da çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

1qbI5yrhkalztdkpa6ueibws.jpg

eixth9qabyahlfnr10m4vz7l.jpg

y67sg9eexmdtutvrudzirlIk.jpg

o4pzy3jase0vcygImxfhwoub.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.