BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN ÖNCELİĞİ SIFIR ATIK

BAŞAKŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN ÖNCELİĞİ SIFIR ATIK

Başakşehir’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan sıfır atık kampanyasına büyük destek veriliyor. Bu kapsamda ilçede yaşayan çocukların sıfır atık bilinci kazanması için her hafta okullarda etkinlikler düzenleniyor. “Çocuklar Sıfır Atıkla Büyüyor” etkinliğinin bu haftaki adresi İBB Fatih Sultan Mehmet İlkokulu oldu. Öğrenciler, etkinlik boyunca hem eğlendi hem de çevre bilinci kazandı. Sıfır atık ve geri dönüşüme verdiği önemle bilinen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun, etkinlikte çocukların heyecanını paylaştı.

Sıfır atık sergisi ve defile beğeni topladı

Öğrenciler tarafından atık malzemeler kullanılarak hazırlanan sıfır atık sergisinde birbirinden güzel ürünler görücüye çıktı. Çocukların yine atık malzemeler kullanarak gerçekleştirdiği sıfır atık defilesi de görülmeye değerdi. Büyük beğeni alan sergi ve defile Başkan Kartoğlu’ndan da tam not aldı. 

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Etkinlikte, çocukların öğrenirken eğlenmesi için çeşitli gösteriler yapıldı. Sıfır atık Başakşehir’e güzel gelecek kampanyasının sevimli maskotları Başakgiller sahne aldı, Hacivat ve Karagöz orta oyununda çocuklar doyasıya eğlendi. Ayrıca çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi.

njl02mem5rgbhotzqz3vkadv.jpg

bjhevbfludIx3e8swrt2tqpo.jpg

o0fpvbqynkialy3clxbpwted.jpg

gvquowlw0bs2d4rsk7qhcaxy.jpg

r9qcltmzgsvdf46wyxuegw3b.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.