BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLER LİSE TERCİH FEST İLE GELECEĞE İLK ADIMI ATIYOR

BAŞAKŞEHİRLİ GENÇLER LİSE TERCİH FEST İLE GELECEĞE İLK ADIMI ATIYOR

Başakşehir Belediyesi, LGS Sınavı’na giren öğrencileri ilçedeki lise temsilcileri ile bir araya getirdi. Başakşehir Kent Meydanı’na kurulan “Lise Tercih Fest” çadırlarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Başakşehir Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS)’de sınav heyecanını geride bırakan öğrenciler için geleneksel hale getirdiği Lise Tercih Fest’i bu sene de düzenliyor. Gençleri tercih sürecinde ve hayallerine giden yolda yalnız bırakmayan Başakşehir Belediyesi, öğrenciler ile ilçe genelindeki liselerin temsilcilerini Lise Tercih Fest’de bir araya getirdi. Etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı.

Yüzlerce genç katıldı

Başakşehir Kent Meydanı’na akın akın gelen öğrenciler, ilçe genelinde eğitim veren 29 lisenin rehber öğretmenleri ve öğrencilerinden okullar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen rehber öğretmenler, hem kendi okullarını tanıtma fırsatı yakaladı hem de öğrencilere doğru adımlar atmalarına yönelik bilgiler verdi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da öğrencileri yalnız bırakmadı. Stantları tek tek ziyaret eden Başkan Kartoğlu, okul yöneticileri ve öğrencilerle sohbet etti.

pIeg1ncq2ksw5nx7cv4wvals.jpg

gzqowspudmlcrn2jceb0gior.jpg

lmdvmfs8gjctzppbnzq3wch4.jpg

encf6olzdbz7wdwaqbtIaxnh.jpg

8f1lzot2baw9zvpmxqwcys3h.jpg

lkqu6yxr0vmypwjfhvc4bib7.jpg

kteqipl8uxsgu0q6vvafp7dj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.