BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARA ÖZEL ETKİNLİK MERKEZİ

BAŞAKŞEHİRLİ KADINLARA ÖZEL ETKİNLİK MERKEZİ

Başakşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan insan odaklı hizmet ve projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Başakşehirli kadınların kişisel gelişimine destek olan Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER)’in faaliyet alanları da her geçen gün genişletiliyor. Bu çalışmalar kapsamında Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi’ndeki BAKMER de yenileniyor.  Çalışmaların sürdüğü merkezde incelemelerde bulunan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehirli kadınların kendilerini özel ve değerli hissetmeleri için yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

BAKMER’ler çok daha donanımlı hale geliyor

İlçe genelindeki merkezlerin sayısını artırmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Kartoğlu, “Mevcutlar BAKMER’lerimizi daha donanımlı hale getiriyoruz. Bahçeşehir 2. Kısım Mahallemizdeki BAKMER de bunlardan biri. Burada komşularımıza yeteneklerini keşfedecekleri geleneksel sanatlar, dekoratif el sanatları, resim, kişisel bakım ve profesyonel kuaför eğitimleri verilecek. Merkezimizde ayrıca güzellik uzmanlığı, diyetisyen ve yabancı dil kursları da olacak.” dedi.

Her alanda profesyonel eğitim

Merkezde profesyonel mutfak eğitimlerinin verileceği Gastronomi Atölyesi de olacağını vurgulayan Başkan Kartoğlu, “Başakşehirli komşularımız her alanda profesyonel olsun, profesyonel eğitim alsın istiyoruz. Gastronomi Atölyesi de bu alanlardan biri olacak. Çok yakında bu atölyemizi tamamlayacağız. Eşim Kübra Hanım’la birlikte komşularıma bir de sürpriz yemek yapacağım.” şeklinde konuştu.

mx2uukeq84ihdnhytlkfdxzv.jpg

wpfkgcim9eg0m7wxzjsvv3q8.jpg

rfdb0kejmcdsyurevhnw63h1.jpg

tfg1nlfwqvecjrkbomuhysze.jpg

hsztas9pxng8q0cr7ipl5hjd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.