BAŞAKŞEHİRLİLER YAZ ETKİNLİKLERİ’NDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

BAŞAKŞEHİRLİLER YAZ ETKİNLİKLERİ’NDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Başakşehir Belediyesi, birbirinden keyifli etkinliklerde binlerce ilçe sakinini bir araya getirdi. Başakşehir Millet Bahçesi, Sular Vadisi ve Bahçeşehir Gölet’te düzenlenen etkinliklerde Başakşehirliler gönüllerince eğlendi, yazın keyfini doyasıya çıkardı.

Her akşam farklı bir eğlence

Açık hava sinemasında “Sagu Pagu” ve açık hava tiyatrosunda “Bir Varmış Bir Yokmuş” ile “Kumpanyada Curcuna” ilçe sakinleriyle buluştu. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden Murat Irkılata, Sular Vadisi’nde Başakşehirli sevenlerine keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Bahçeşehir Gölet’te Karadeniz rüzgârı esti

Bekir Ünlüataer, yıllar geçse de dillerden düşmeyen Türk sanat müziği eserlerini Başakşehirliler için yeniden yorumladı. Bahçeşehir Gölet’te sahne alan Volkan Arslan, Karadeniz ezgileri eşliğinde Başakşehirlileri coşturdu. Ozan Ünlü ve Eser Taşkıran Beşlisi ise Barış Manço şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Mehteran gösterisi de Başakşehirlilerin gönüllerini titretti.

 

5szmkw3jpjr8grf1db9axzcl.jpg

fscfzlouupiwdhpr0rlj61oc.jpg

sk2mgcw3lrfhxlzgrmudIout.jpg

nngjsbirwcyq365tos2vvg1e.jpg

q8cse1azjw2mgt64kh3mrfjb.jpg

zfvjibhts4rlcxxaok29u17a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.