BAŞKAN KARTOĞLU: “BİNA RİSK ANALİZİNİ MUTLAKA YAPTIRIN”

BAŞKAN KARTOĞLU: “BİNA RİSK ANALİZİNİ MUTLAKA YAPTIRIN”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ilçedeki okulları tek tek gezerek gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi’nde büyük ilgiyle karşılandı. Başkan Kartoğlu, hayata geçirdikleri projeler hakkında gençleri bilgilendirdi.

“Başakşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nı açıyoruz”

Başakşehirli gençlerin her zaman bir adım önde olmaları için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Kendinizi geliştirmek ve artı birlerinizi artırmak için harika imkânlarınız var. Okulunuzun hemen yanı başına Başakşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nı yapıyoruz. Yakında açacağımız merkez yüzme havuzundan fitness alanına kadar dolu dolu olacak. Bunun gibi birçok örneği ilçemizin her mahallesinde bulmanız ve kullanmanız mümkün.” diye konuştu.

“Bina risk analizini mutlaka yaptırın”

Başakşehir Belediyesi olarak İstanbul’da beklenen depreme karşı ilçedeki binaların risk haritasını hazırladıklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Eğer binalarımız riskliyse mutlaka yenilemeliyiz. 2000 yılından önce yapılmış ve mühendislik hizmeti almamış yapılarınızın risk analizini belediyemize başvurarak yaptırabilirsiniz. Bu gerçekten önemli bir konu ve asla ihmale edilmemelidir. Binalarımız ne kadar dayanıklı olursa, deprem ve doğal afetlere karşı o kadar hazırlıklı olmuş oluruz.” değerlendirmesinde bulundu.

7wb31nh9cxpwuhcy4zI5geju.jpg

knq6lxp2wsje0nItx3q4g5lk.jpg

fxp58wIq9remc37izynkhhmt.jpg

nrhp2mjw9kof58ag6zxhufql.jpg

ruj54vej8ky7kIihtqmdmglo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.