BAŞKAN KARTOĞLU ÇOCUKLARLA ŞARKILAR SÖYLEDİ

BAŞKAN KARTOĞLU ÇOCUKLARLA ŞARKILAR SÖYLEDİ

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Şahintepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklarla sahnede şarkı söyleyen Başkan Kartoğlu, “Şahintepe’yi, çok iyi tanıyorum. Çocukluğum buralarda geçti.” dedi.

Başakşehirli gençlerle bir araya gelerek hem projelerinden bahseden hem de çocukları dinleyerek yerinde çözüm üreten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm Var” söyleşilerinde hız kesmeden devam ediyor. Şahintepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, “Şahintepe’yi, Şahintepeliyi çok iyi tanıyorum. Çocukluğum buralarda geçti. O yüzden bölgenin tüm ihtiyaçlarına hâkimim” dedi.

Şampiyonların mahallesi

Çocuklara kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, Başakşehir’deki bilgi evlerini değerlendirmelerini istedi. Başkan Kartoğlu, “Şahintepeli gençler çok başarılı. Bu mahalleden dünya şampiyonları çıktı. Sizlerin de arasından şampiyonlar çıkmasını isterim. Bu yüzden belediyenin sizler için oluşturduğu tüm imkânlardan faydalanın. Projelerimize ulaşmak için ‘Başakşehirli’ uygulamasını kullanabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Başkan sahneye “incirler olana kadar” şarkısıyla çıktı

Sahneye çıktığında “incirler olana kadar” şarkısıyla giriş yapan Başkan Kartoğlu, şarkı söylemek isteyen çocukları sahneye alarak; “Mavi Gezegen”, “Hey Gidi Karadeniz”, “Hiç”, “Son Kere Dinle” ve “İki Ekmek Aldım” şarkılarını hep beraber söyledi. Ardından okula spor ve müzik enstrümanları isteyen çocuklara keman, flüt, bağlama gönderme sözü verdi.

Başkan Kartoğlu, “Bu okulun öğrencileri müzikle oldukça ilgililer. Bilgi evleri, müzik akademilerine başvurun çocuklar. Bunların dışında Başakşehir Living Lab’de birçok akademimiz mevcut. Bu eğitimlerden de faydalanmanızı isterim.” şeklinde konuştu. Kartoğlu, bölgeye 3 okulun yanı sıra yeni gençlik merkezinin yapıldığının da müjdesini verdi.

 

 

znqalbiuhucrqhe2t0s1y54k.jpg

ffvr7cqz4xlabsckol0meevg.jpg

w7r6msugIfeawt49ylkavqiz.jpg

vooanIelpfex5lukgqivdt9f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.