BAŞKAN KARTOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAK BİZİM ÖNCELİKLİ GÖREVLERİMİZDENDİR”

BAŞKAN KARTOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAK BİZİM ÖNCELİKLİ GÖREVLERİMİZDENDİR”

 Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İstanbul’un en büyük gıda toptancı hali olan İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı’nda faaliyet gösteren 50 esnafa ruhsatlarını teslim etti. Bin 100’ü aşkın esnafın bulunduğu İGTOT’ta düzenlenen ruhsat teslim törenine, Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra İGTOT Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karlı ve esnaflar da katıldı. Esnafları desteklemenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kartoğlu, “Esnaf, mahallesinin ve şehrinin can damarıdır. Başarılı esnaf, sadece ticaretin değil, aynı zamanda toplumsal huzurun da teminatıdır.” ifadelerini kullandı. 

“Esnafımızın her daim yanında olmak bizim öncelikli görevlerimizdendir”

Esnafın toplumun en önemli yapı taşlarından biri olduğunu dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “İlçemizin can damarı olan esnaflarımıza ruhsatlarını teslim etmek üzere bir aradayız. Esnaf, alın teriyle helal rızkını kazanan, mahallesine ve şehrine değer katan, toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biridir. Bu nedenle, esnafımızın her daim yanında olmak, onların işlerini kolaylaştırmak ve desteklemek bizim öncelikli görevlerimizdendir. Bugün 50 esnafımıza ruhsatlarını teslim ederek, onların iş hayatında daha sağlam ve güvenli adımlarla ilerlemelerine katkı sağlayacağız.” diye konuştu.

“Esnafımızın gayreti, azmi ve çalışkanlığı sayesinde Başakşehir her geçen gün daha da büyüyüp güçleniyor”

Teslim edilen ruhsatların esnafların işlerini daha rahat ve özgür yapabilmeleri için atılmış önemli bir adım olduğunu söyleyen Başkan Kartoğlu, “Değerli esnaflarımız, sizler ilçemizin kalkınmasında, sosyal ve ekonomik hayatımızın gelişmesinde büyük rol oynuyorsunuz. Sizlerin gayreti, azmi ve çalışkanlığı sayesinde Başakşehir her geçen gün daha da büyüyüp güçleniyor. Biz de Başakşehir Belediyesi olarak, her zaman sizin yanınızda olacak, sorunlarınıza çözüm bulmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışacağız. Bugün teslim edeceğimiz ruhsatlar, sizlerin işlerinizi daha rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmeniz için atılmış önemli bir adımdır.” dedi. 

lba4fpjkxndae30qovvsgqIw.jpg

qp0owoa2kmzsue4glpdyfmnr.jpg

yrmcfd4vyrvhzu2lwp8a9b1i.jpg

ikhhwIg7ub5entbzwlrfatmq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.