BAŞKAN KARTOĞLU: “FİLİSTİN İÇİN BİR ORGANİZASYON YAPACAĞIZ”

BAŞKAN KARTOĞLU: “FİLİSTİN İÇİN BİR ORGANİZASYON YAPACAĞIZ”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor. Gençlerle bağlarını hiç koparmayan Başkan Kartoğlu, her hafta okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geliyor. “Seninle Başardık” söyleşilerinde öğrencilerle buluşan Kartoğlu’nun bu haftaki duraklarından biri Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi oldu. Başkan Kartoğlu, kendisini yoğun sevgi gösterileriyle karşılayan gençlere hem tecrübelerini aktardı, hem de geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler de merak ettiklerini Başkan Kartoğlu’na sordu.

“Filistin için bir organizasyon yapacağız”

Ramazan ayının Filistin ve tüm dünya mazlumları için kurtuluş ayı olmasını dileyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Filistin için sık sık program yapıyoruz. Özellikle sesimizi duyuracak yürüyüşler gibi. Sizler de lütfen katılın. Bu ay içinde, yetişirse bir organizasyon daha yapacağız. Biz de unutulmamasını istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. İnşallah ramazan, Filistin’in ve tüm dünya mazlumlarının kurtuluşu olan bir ay olsun.” diye konuştu.

Başkan Kartoğlu’ndan gençlere siyaset tavsiyeleri

Gençlerin siyasetin içinde olması gerektiğine de işaret eden Başkan Kartoğlu, “Siyasetle ilgili her zaman olumsuz konuşulduğu için sizin kafanızda siyaset hep olumsuz. Ama şunu unutmayın. Bu ülkeyi yönetmesi gereken insanlar var ve onlar siz olmalısınız. Bu ülkenin siyasete ihtiyacı var. Sizin gibi güzel insanlara ihtiyacı var.” dedi.

jng8nxtfzrfpipueldhbsdg6.jpg

tp5clkwqrjfam6ag0mvvdy7n.jpg

rg34zvc7e5l1qgfh9tpztknw.jpg

jveke29I48g03aubnnmsflfs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.