BAŞKAN KARTOĞLU GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

BAŞKAN KARTOĞLU GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yoğun programına rağmen gençleri ihmal etmiyor. “Seninle Başardık” programı kapsamında her hafta gençlerle buluşan Başkan Kartoğlu, öğrencilerin farklı konulardaki sorularını da yanıtlıyor. Öğrencilerden yoğun ilgi gören Kartoğlu, İBB Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Kartoğlu, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.

Her cumartesi ücretsiz sinema

Başakşehirli uygulamasını 225 bin kişinin kullandığını dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehirli uygulamasında aynı zamanda etkinlikler ve organizasyonlarla ilgili duyurular yapılıyor. Takip edin mutlaka. Bunlardan bir tanesi sizin için çok önemli. Cumartesi günleri sinema etkinliğimiz var. Uygulamadan kazandığınız puanlarla gelebiliyorsunuz. Belediyemizin alt katında Şehir Sanat Konferans Merkezi’nde sinema ve animasyon filmleri gösteriliyor. Patlamış mısır ve içecek de var. Ailenizle birlikte sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

“Kentsel yenilemeyle ilgili aileleriniz mutlaka uyarın”

Başakşehir’de depreme hazırlık konusunda gelen soruyu cevaplayan Başkan Kartoğlu, “Başakşehir’de hızlıca kentsel yenileme çalışmalarımızı yapıp, binalarımızı yeniliyoruz. Eski binada oturanlar varsa bu konuda belediyemize başvursunlar. Biz aynı zamanda binaların tespitlerini de yapıyoruz. Ailelerinizle bunları mutlaka paylaşın. Binalarımızı hızlı bir şekilde yenileyerek geleceğe hazırlık yapıyoruz.” dedi.

26tejmzl3kk57qh0gnrwxbpr.jpg

g2j6mewtyeb5fqxvnpd0rkak.jpg

oxude1egul3kIrlymsichqdh.jpg

wdiqbu8ptjzxc5Ivathkexc0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.