BAŞKAN KARTOĞLU GENÇLİK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN KARTOĞLU GENÇLİK BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yoğun programına rağmen gençleri ihmal etmiyor. “Seninle Başardık” söyleşilerinde her hafta gençlerle buluşan Başkan Kartoğlu, öğrencilerin farklı konulardaki sorularını da yanıtlıyor. Öğrencilerden yoğun ilgi gören Kartoğlu, Hacı Şöhret Demiröz Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Kartoğlu, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu.

Yeni bilim kültür yaşam merkezi için geri sayım başladı

Özdemir Bayraktar Bilim Kültür Yaşam Merkezi’nin açılışını kısa süre içinde yapacaklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Bu merkezi gördüğünüz zaman hayran kalacaksınız. Kapalı spor salonlarından yüzme havuzuna kadar birçok imkân sizi bekliyor. Burada gençlik oyunlarının yanı sıra eğitiminize destek olacak birçok atölye de yer alacak.” diye konuştu.

Hayvan hastanemizi mutlaka ziyaret edin

Bir öğrencinin “Sokak hayvanlarına yönelik bir çalışmanız var mı?” sorusuna yanıt veren Başkan Kartoğlu, “İstanbul’da hayvan hastanesi olan tek ilçe belediyesiyiz. Bu bizim can dostlarımıza olan bakış açımızı da gösteriyor. Her fırsatta mutlaka ziyaret etmenizi isterim. Ameliyat işlemlerinden sahiplendirmeye kadar hizmetlerimize devam ediyoruz. Ayrıca 32 noktada can dostlarımızı besleyebileceğimiz noktalarımız bulunuyor. Burada can dostlarımızı besleyebilirsiniz.” şeklinde konuştu.

csjm4fIayuivxyksqg0ab3ql.jpg

saklympe6qkmcg4fjv0w3Itz.jpg

okmIh1nezdq39tlvbtr0xsod.jpg

goleecq1vwt42rymbx7uhvtx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.